ONS VERHAAL

Het verhaal over Colle Marino

De eigenaren

Wij zijn een Nederlands echtpaar met twee studerende zonen. Door de jaren hebben wij altijd een vakantiehuis willen kopen maar nooit de knoop doorgehakt. Totdat we het schitterende Zuid-Marche ontdekten en we verliefd werden op dit mooie stukje Italië. In 2005 besloten wij om in Montefiore dell’Aso een vervallen Casale te kopen. Inmiddels is het gehele huis afgebroken en opnieuw opgebouwd.

Wij, vele vrienden en familieleden hebben het er al heerlijk gehad. In de periode dat wij er zelf geen gebruik van maken, willen we ook anderen de mogelijkheid bieden te genieten van onze “bel posto”.

Le Marche, gelegen in het midden van Italië aan de Adriatische zee, is één van de mooiste en minst ontdekte regio’s van het land. Het gebied wordt gekenmerkt door een prachtige Riviera delle Palme, glooiende heuvels, bergen, middeleeuwse stadjes en pittoreske dorpjes. Het is de perfecte vakantiebestemming voor wie op zoek is naar rust, natuur, heerlijk eten/drinken en cultuur.

Wilt u op een mooie rustige plek met zwembad en zeezicht verblijven, dan is het  huren van één of beide appartementen, de ideale keuze.